Lediga tjänster


 • Alléskolan söker Studie- och yrkesvägledare
  Arbetar du idag som studie- och yrkesvägledare och känner att du vill gå vidare i din yrkeskarriär? Vill du vara med och utveckla studie- och yrkesvägledningen tillsammans med andra vägledarkollegor i en framgångsrik verksamhet? Då kan du vara vår nya kollega!

  Hos oss får du:

  • flera vägledarkollegor
  • möjlighet att utvecklas inom professionen genom vårt breda
  programutbud
  • möjlighet till kompetensutveckling
  • arbeta nära elevhälsoteamet och externa kontakter

  I din roll som studie- och yrkesvägledare på Alléskolan arbetar du med vägledning och information, både till enskilda elever och i grupp. Du informerar och vägleder om utbildningsval, yrkesmöjligheter och framtida arbetsmarknad. I dina arbetsuppgifter ingår det även att skapa och upprätthålla kontakter med arbetsförmedlingen och andra samverkanspartners.

  Du ingår i ett arbetslag som tillsammans med dig blir 7 stycken studie-och yrkesvägledare som under stor frihet ansvarar för och organiserar studie- och yrkesvägledningsarbetet.

  Just nu söker vi kompetenser inom introduktionsprogrammet och gymnasiesärskolan. Låter detta intressant, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

  Anställningen är ett vikariat.

  Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

  Läs mer • Yrkeslärare till bygg- och anläggningsprogrammet, Alléskolan
  Är du behörig yrkeslärare inom bygg eller arbetar du idag inom byggbranschen och känner att du vill gå vidare i din yrkeskarriär? Vill du vara med och utveckla utbildningen på en framgångsrik och växande gymnasieskola? Då kan du vara vår nya kollega!

  Som lärare på Alléskolan har du en ferietjänst vilket innebär en genomsnittlig årsarbetstid på 45,5 timmar per vecka varav 35 timmar är arbetsplatsförlag tid och 10,5 timmar är förtroendetid. Arbetsperioden är förlagd från mitten av augusti till mitten av juni och som lärare är du ledig under jul-, sport, påsk och sommarlov.

  Vi söker dig som vill komplettera vårt team på byggprogrammet med just dina kunskaper och din kompetens, i strävan efter att ge eleverna den bästa utbildningen inom branschen! Du kommer att ingå i ett team tillsammans med andra lärare. Du kommer att undervisa elever i yrkesämnen på Bygg- och anläggningsprogrammet. I uppdraget ingår även att vara mentor för en grupp elever. Vi samarbetar med branschföretag som också är en viktigt del av arbetet.

  Låter detta intressant, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

  Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

  Läs mer • Studiehandledare i ukrainska, mongoliska och swahili sökes till Alléskolan
  Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som studiehandledare i modersmål och som tillsammans med oss vill skapa de allra bästa förutsättningar för att varje elev ska växa, lära och utvecklas! Vi arbetar målmedvetet och systematiskt för att utveckla studiehandledningen på skolan, men saknar medarbetare i ett antal språk för att möta våra elevers behov. Studiehandledningen sker såväl med elever på vårt Introduktionsprogram (grundskolans kurser) som med elever på våra nationella program (gymnasiekurser).
  Läs mer • Floristlärare till Allévux
  Är du behörig floristlärare och söker nya utmaningar? Eller arbetar du idag som florist och känner att du vill gå vidare i din yrkeskarriär? Då kan du vara vår nya kollega!

  Dina arbetsuppgifter som floristlärare hos oss innebär att:


  • Självständigt ansvara för genomförandet av floristutbildning för vuxna och en elevgrupp om 16 elever. Utbildningen pågår under 55 veckor och bedrivs som en lärlingsutbildning
  • Ansvara för att underlag till bedömning finns, att löpande bedömning görs och att betygsättning efter varje kurs görs
  • Dokumentera elevers studieresultat och kommunicera dessa
  • Kontinuerligt besöka elever och handledare ute på arbetsplatserna och handleda dem
  • Upprätta utbildningskontrakt med handledare
  • Ansvara för att lärlingsplatser finns till elevgruppen
  • Delta i lokalt programråd och ha täta kontakter med branschen för att säkerställa att utbildningen motsvarar ställda krav

  Läs mer


Sydnärkes Utbildningsförbund, Box 20, 694 21 Hallsberg
Besöksadress: Södra Allén 14, Hallsberg
Tel: 0582 - 35 500
E-post: sydnarkes.utbildningsforbund@sydnarkeutbildningar.se

Sydnärkes Utbildningsförbund, Alléskolan, 694 80 Hallsberg
Besöksadress: Södra Allén 14, Hallsberg
Tel: 0582 - 35 500
E-post: sydnarkes.utbildningsforbund@sydnarkeutbildningar.se


Sydnärkes Utbildningsförbund, Alléskolan, 694 80 Hallsberg
Besöksadress: Södra Allén 14, Hallsberg
Tel: 0582 - 68 52 16, Fax: 0582 - 68 54 66
E-post: alleskolan@alleskolan.eu

Sydnärkes Utbildningsförbund, Box 20, 694 21 Hallsberg
Besöksadress: Södra Allén 14, Hallsberg
Tel: 0582 - 35 500
E-post: alleskolan@alleskolan.eu